Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/public/sites/www.beeldboven.nl/libraries/joomla/categories.php on line 12

Workshop Vilten

Thema Vilten
Duur 6 uur
Inclusief Luxe lunch, koffie en thee
Prijs € 60 exclusief materiaal
Max aantal deelnemers 4

Vilten is de oudste vorm voor het zelf maken van textiel. Het viltproces zelf is betrekkelijk eenvoudig. Om te vilten heb je wol, water, zeep en twee handen nodig. Deze workshop is zowel geschikt voor beginners als personen die al enige ervaring hebben met vilten.

Tijdens de workshop maak je eerst kennis met verschillende manieren van vilten. Vervolgens heb je de keuze om een ketting, sjaal, kussen of wandversiering te maken. 

Je kunt kiezen uit verschillende data; zie hiervoor de agenda.

Heb je wel belangstelling, maar passen deze data niet, geef dan je voorkeursdatum aan mij door. Bij 3 deelnemers kan er een andere datum afgesproken worden. 

De workshop is van 10.00 tot 16.30 uur. De kosten € 60 per persoon per dag, incl. lunch, koffie en thee.

Deze prijs is exclusief materiaal. Reken op ongeveer € 10 voor een sjaal.  Materiaal kan bij Atelier Beeldboven gekocht worden; geef bij aanmelding graag even op met welke (hoofd)kleuren je wilt werken.

Per workshop is er plaats voor 4 deelnemers

Zelf meenemen: twee handdoeken

Als je wilt kun je ook restjes breiwol, kant en borduurzijde meenemen om deze in het viltwerk te verwerken. Viltwol kan ook in combinatie met zijde gevilt worden. Een zijden sjaal (mag een oudere sjaal zijn) kan eventueel in jouw werkstuk verwerkt worden. Heb je er één? Neem die dan mee.

Opgeven kan telefonisch (06-50670444) of via onderstaande link.

Agenda Aanmelden